• (+359)-879489995
  • Център СКИН ООД, България, Бургас, ул. Васил Априлов 16, етаж 2, офис 8
  • centreskin@gmail.com
  • Viber, WhatsApp +359-879489995
  • Работно време: ПН-СБ 11.00 - 19.00
Cкалппигментация за мъже и жени от Център SKIN Aesthetic Micropigmentation
Забравете за следите от косопада и малките белези по скалпа! Център SKIN Aesthetic Micropigmentation предлага триxопигментация — визуално решение на оплешивяването и белезите по главата. Тази процедура става също и за брада. Радвайте се на перфектен външен вид всеки ден!

Трихопигментацията е процедура, при която скалпът се пигментира с малки точици пигмент в кожата на главата и се създава ефект, наподобяващ вида на коренчетата на поникваща коса. Скалппигментацията има най-широко приложение при мъжете, които имат косопад, оредяла коса, алопеция, белези. Тази процедура става също и за БРАДА. Жени, които имат белези по скалпа и не могат да ги прикрият с косата си, виждат благоприятния ефект от скалп пигментацията. В резултат на тази манипулация получавате визуално по-гъста коса в случаи, когато вашата естествена коса изтънява, при оплешивяване, а дори и когато косата е напълно опадала. Пигментът, който се използва за трихопигментация, е достатъчно наситен – ефектът ще трае около 1-3 години.

Процедурата е с продължителност от 1 до 3 часа. След процедурата се налага да се прави ретуш 2-4 пъти, за да достигнем идеален эфект.

Център "SKIN" — най-доброто качество за естетически перманентен грим и трихопигментация в Бургас. Добре дошли!